Victoria Gold&Silver
Кошница

Гривни

Гривни
 Златна гривна Miami Cuban
Нов
Производител: Виктория
Деликатна и изключително прецизна ръчна изработка.!Изработена с много любов за теб.. Допълни естествената си красота с това нежно златно бижу...Елегантна точно като нея!  Ювелирен шедьовър...-Често поръчвана дължина за модела:19см (5,80гр)- Гривната може да бъде изработена и по-ваш размер ..
754.00 лв. Без данък:754.00 лв.
Златна гривна Glamor Златна гривна Glamor
Нов
Производител: Виктория
Деликатна и изключително прецизна ръчна изработка.!Изработена с много любов за теб.. Допълни естествената си красота с това нежно златно бижу...Елегантна точно като нея!  Ювелирен шедьовър...-Често поръчвана дължина за модела: 20см (3,62гр)- Гривната може да бъде изработена и по-ваш размер..
470.00 лв. Без данък:470.00 лв.
 Златна гривна Infinite Shine  Златна гривна Infinite Shine
Нов
Производител: Виктория
Деликатна и изключително прецизна ръчна изработка.!Изработена с много любов за теб.. Допълни естествената си красота с това нежно златно бижу...Елегантна точно като нея!  Ювелирен шедьовър...-Често поръчвана дължина за модела: 20см (3,17гр)- Гривната може да бъде изработена и по-ваш размер..
412.00 лв. Без данък:412.00 лв.
Златна гривна Mavic
Нов
Производител: Виктория
Деликатна и изключително прецизна ръчна изработка.!Изработена с много любов за теб.. Допълни естествената си красота с това нежно златно бижу...Елегантна точно като нея!  Ювелирен шедьовър...-Често поръчвана дължина за модела: 20см (3,70гр)- Гривната може да бъде изработена и по-ваш размер..
480.00 лв. Без данък:480.00 лв.
Златна гривна Double Line
Нов
Производител: Виктория
Деликатна и изключително прецизна ръчна изработка.!Изработена с много любов за теб.. Допълни естествената си красота с това нежно златно бижу...Елегантна точно като нея!  Ювелирен шедьовър...-Често поръчвана дължина за модела: 20см (4,30гр)- Гривната може да бъде изработена и по-ваш размер..
516.00 лв. Без данък:516.00 лв.
Златна гривна Romb Infinity
Нов
Производител: Виктория
Деликатна и изключително прецизна ръчна изработка.!Изработена с много любов за теб.. Допълни естествената си красота с това нежно златно бижу...Елегантна точно като нея!  Ювелирен шедьовър...-Често поръчвана дължина за модела: 20см (3,33гр)- Гривната може да бъде изработена и по-ваш размер..
432.00 лв. Без данък:432.00 лв.
Производител: Виктория
Златна гривна InfinityЖеланието да изглеждаш съвършена е възможно.. Деликатна и изключително прецизна ръчна изработка.!Изработена с много любов за теб.. Допълни естествената си красота с това нежно златно бижу...Елегантна точно като нея! Пробвай още сега..-Имаме възможност да изработи..
210.00 лв. Без данък:210.00 лв.
Производител: Виктория
Златна гривна Label DiamondЖеланието да изглеждаш съвършена е възможно.. Деликатна и изключително прецизна ръчна изработка.!Изработена с много любов за теб.. Допълни естествената си красота с това нежно златно бижу...Елегантна точно като нея! Пробвай още сега..-Имаме възможност да изр..
255.00 лв. Без данък:255.00 лв.
Производител: Виктория
Златна двойна гривна DaisyЖеланието да изглеждаш съвършена е възможно.. Деликатна и изключително прецизна ръчна изработка.!Освободи нежността си с лекота...Ти си елегантна точно като нея! Пробвай още сега..Стилна гривна в комбинация от  съвършено полирани златни цветенц..
275.00 лв. Без данък:275.00 лв.
Производител: Виктория
Златна гривна FiligraЖеланието да изглеждаш съвършена е възможно.. Деликатна и изключително прецизна ръчна изработка.!Изработена с много любов за теб.. Допълни естествената си красота с това нежно златно бижу...Елегантна точно като нея! Пробвай още сега..-Имаме възможност да изработим..
245.00 лв. Без данък:245.00 лв.
Производител: Виктория
Златна двойна гривна FlowerЖеланието да изглеждаш съвършена е възможно.. Деликатна и изключително прецизна ръчна изработка.!Освободи нежността си с лекота...Ти си елегантна точно като нея! Пробвай още сега..Стилна гривна в комбинация от  съвършено полирани златни цветен..
280.00 лв. Без данък:280.00 лв.
Производител: Виктория
Златна гривна GlossЖеланието да изглеждаш съвършена е възможно.. Деликатна и изключително прецизна ръчна изработка.!Елегантна точно като нея! Един от най-нежните златни модели бижута!Стилна златна гривна в комбинация от три цвята злато за перфектен външен вид!-Имаме възможност да..
980.00 лв. Без данък:980.00 лв.
Производител: Виктория
Златна гривна Delicate PearlЖеланието да изглеждаш съвършена е възможно.. Деликатна и изключително прецизна ръчна изработка.!Елегантна точно като нея! Един от най-нежните златни модели бижута!Стилна златна гривна с естествена перла красив подарък за перфектен външен вид!-Има..
185.00 лв. Без данък:185.00 лв.
Производител: Виктория
Златна гривна White TennisЖеланието да изглеждаш съвършена е възможно.. Деликатна и изключително прецизна ръчна изработка.!Елегантна точно като нея! Пробвай още сега..Стилна гривна с ръчно поставени цирконий за съвършен блясък.!-Имаме възможност да изработим гривната от Жълто, Бяло ил..
365.00 лв. Без данък:365.00 лв.
Производител: Виктория
Златна гривна TiffyЖеланието да изглеждаш съвършена е възможно.. Деликатна и изключително прецизна ръчна изработка.!Елегантна точно като нея! Пробвай още сега..Стилна гривна изключително качество на изработка. Ръчно поставени цирконий клас: ААА+-Имаме възможност да изработим гривната ..
556.00 лв. Без данък:556.00 лв.
Производител: Виктория
Златна гривна MizaЖеланието да изглеждаш съвършена е възможно.. Деликатна и изключително прецизна ръчна изработка.!Елегантна точно като нея! Пробвай още сега..-Имаме възможност да изработим гривната и от само един цвят злато: Жълто, Бяло или Розово (Избери от меню с опции)-Често поръч..
210.00 лв. Без данък:210.00 лв.
Производител: Виктория
Златна гривна CloverЖеланието да изглеждаш съвършена е възможно.. Деликатна и изключително прецизна ръчна изработка.!Елегантна точно като нея! Пробвай още сега..Стилна гривна с полирана детелинка и съвършен блясък на сваровски цирконий .-Имаме възможност да изработим гривната и от сам..
210.00 лв. Без данък:210.00 лв.
Производител: Виктория
Златна гривна RombiЖеланието да изглеждаш съвършена е възможно.. Деликатна и изключително прецизна ръчна изработка.!Елегантна точно като нея! Пробвай още сега..Стилна гривна в комбинация от три цвята злато .-Имаме възможност да изработим гривната и от само един цвят злато: Жълто, Бяло..
230.00 лв. Без данък:230.00 лв.
Производител: Виктория
Златна гривна Lux StarЖеланието да изглеждаш съвършена е възможно.. Деликатна и изключително прецизна ръчна изработка.!Елегантна точно като нея! Пробвай още сега..Стилна гривна в комбинация от три цвята злато .-Имаме възможност да изработим гривната и от само един цвят злато: Жълто, Б..
260.00 лв. Без данък:260.00 лв.
Производител: Виктория
Златна гривна ButterflyЖеланието да изглеждаш съвършена е възможно.. Деликатна и изключително прецизна ръчна изработка.!Освободи нежността си с лекота...Ти си елегантна точно като нея! Пробвай още сега..Стилна гривна в комбинация от съвършено полирани пеперуди.-Имаме възможн..
245.00 лв. Без данък:245.00 лв.
Производител: Виктория
Златна гривна Color LoveЖеланието да изглеждаш съвършена е възможно.. Деликатна и изключително прецизна ръчна изработка.!Освободи нежността си с лекота...Ти си елегантна точно като нея! Пробвай още сега..Стилна гривна в комбинация от три цвята бяло, жълто и розово злато.-Има..
245.00 лв. Без данък:245.00 лв.
Производител: Виктория
Златна гривна FlowersДеликатна и изключително нежна гривна изработена с много любов за теб..да изглеждаш съвършена е възможно.. Бляскава и изключително прецизна ръчна изработка.!Подари нежност с лекота...Ти си елегантна точно като нея! Пробвай още сега..-Имаме възможност да ..
196.00 лв. Без данък:196.00 лв.
Производител: Виктория
Златна двойна гривна fly loveЖеланието да изглеждаш съвършена е възможно.. Деликатна и изключително прецизна ръчна изработка.!Освободи нежността си с лекота...Ти си елегантна точно като нея! Пробвай още сега..Стилна гривна в комбинация от  съвършено полирани сърчица.-Им..
190.00 лв. Без данък:190.00 лв.
Производител: Виктория
Златна гривна BubleЖеланието да изглеждаш съвършена е възможно.. Деликатна и изключително прецизна ръчна изработка.!Освободи нежността си с лекота...Ти си елегантна точно като нея! Пробвай още сега..Стилна гривна в комбинация от диамантирани топчета бяло злато и перфектно по..
250.00 лв. Без данък:250.00 лв.
Производител: Виктория
Златна двойна гривна HeartЖеланието да изглеждаш съвършена е възможно.. Деликатна и изключително прецизна ръчна изработка.!Освободи нежността си с лекота...Ти си елегантна точно като нея! Пробвай още сега..Стилна гривна в комбинация от  съвършено полирани сърчица.-Имаме възм..
240.00 лв. Без данък:240.00 лв.
Производител: Виктория
Златна гривна MiksiЖеланието да изглеждаш съвършена е възможно.. Деликатна и изключително прецизна ръчна изработка.!Освободи нежността си с лекота...Ти си елегантна точно като нея! Пробвай още сега..Стилна гривна в комбинация от два съвършено полирани елемента.-Имаме възможн..
380.00 лв. Без данък:380.00 лв.
Производител: Виктория
Златна гривна Lux CircleЖеланието да изглеждаш съвършена е възможно.. Деликатна и изключително прецизна ръчна изработка.!Освободи нежността си с лекота...Ти си елегантна точно като нея! Пробвай още сега..Стилна гривна в комбинация от два съвършено полирани елемента.-Имаме въ..
316.00 лв. Без данък:316.00 лв.
Производител: Виктория
Желанието да изглеждаш съвършена е възможно.. Деликатна и изключително прецизна ръчна изработка.!Стилна гривна в комбинация от три цвята злато 14 каратаОсвободи нежността си с лекота...Ти си елегантна точно като нея! Пробвай още сега..-Имаме възможност да изработим гривната и от ..
210.00 лв. Без данък:210.00 лв.
Производител: Виктория
Златна гривна  AngelЖеланието да изглеждаш съвършена е възможно.. Деликатна и изключително прецизна ръчна изработка.!Стилна гривна в комбинация от три цвята злато 14 каратаОсвободи нежността си с лекота...Ти си елегантна точно като нея! Пробвай още сега..-Имаме възможно..
230.00 лв. Без данък:230.00 лв.
Производител: Виктория
Златна гривна Trust Желанието да изглеждаш съвършена е възможно.. Деликатна и изключително прецизна ръчна изработка.!Стилна гривна в комбинация от три цвята злато 14 каратаОсвободи нежността си с лекота...Ти си елегантна точно като нея! Пробвай още сега..-Имаме възможно..
210.00 лв. Без данък:210.00 лв.
Производител: Виктория
Златна гривна Love BangleЖеланието да изглеждаш съвършена е възможно.. Деликатна и изключително прецизна ръчна изработка.!Стилна гривна с квадратен профил истинска изтънченост и лукс!-Имаме възможност да изработим гривната от три цвята злато 14 карата: Жълто, Бяло или Розово (Избери от мен..
690.00 лв. Без данък:690.00 лв.
Производител: Виктория
Златна гривна Fantasy Страхотен подарък с който да заблестиш! Бъди неустоима ! Истински Лукс !Ръчно изработена изключително внимание към детайлите с любов за теб! Красота в комбинация от бяло и жълто злато!...-Имаме възможност да изработим гривната и само с един от трите цвята 14 кара..
650.00 лв. Без данък:650.00 лв.
Производител: Виктория
Златна гривна кръстче с цирконийРъчно изработена с много любов за теб! Изключителна нежност...Страхотен подарък с който да заблестиш! Бъди неустоима ! Истински Лукс !-Имаме възможност да изработим гривната с три цвята 14 карата злато Бяло Жълто или Розово (Избери от меню с опции)-Гривната има е..
210.00 лв. Без данък:210.00 лв.
Производител: Виктория
Златна гривна с буква и камъчеСъздадена от нас ръчно изработена с много любов за теб!Страхотен подарък с който да заблестиш! Бъди неустоима ! Истински Лукс !Това е едно от най-популярните ни бижута с което може да си осигурите загадъчност и оригиналност... -Сложете буква на любим човек вър..
230.00 лв. Без данък:230.00 лв.
Производител: Виктория
Златна гривна с буквиСъздадена от нас ръчно изработена с много любов за теб!Страхотен подарък с който да заблестиш! Бъди неустоима ! Истински Лукс !Това е едно от най-популярните ни бижута с което може да си осигурите загадъчност и оригиналност...-Сложете буква на любим човек върху нежната злат..
210.00 лв. Без данък:210.00 лв.
Производител: Виктория
Златна гривна с деликатно кръстчеРъчно изработена с много любов за теб! Изключителна нежност...Страхотен подарък с който да заблестиш! Бъди неустоима ! Истински Лукс !-Имаме възможност да изработим гривната с три цвята 14 карата злато Бяло Жълто или Розово (Избери от меню с опции)-Може да избер..
180.00 лв. Без данък:180.00 лв.
Производител: Виктория
Златна гривна с кръстче и букваСъздадена от нас ръчно изработена с много любов за теб!Страхотен подарък с който да заблестиш! Бъди неустоима ! Истински Лукс !Това е едно от най-популярните ни бижута с което може да си осигурите загадъчност и оригиналност...  Сложете буква на любим чов..
220.00 лв. Без данък:220.00 лв.
Производител: Виктория
Златна гривна с диамантирани златни топчета Ръчно изработенa с диамантирани топчета за страхотен блясък в комбинация от Жълто Бяло и Розово злато Страхотен подарък за теб ! Бъди неустоима ! Истински Лукс !-Имаме възможност да изработим диамантираните топчета и само с един от три..
290.00 лв. Без данък:290.00 лв.
Производител: Виктория
Златна гривна с Love Ръчно изработенa и полирана до съвършенство! Страхотен подарък за теб ! Бъди неустоима ! Истински Лукс !-Имаме възможност да изработим гривната от бяло , розово или жълто злато! (Запишете в забележки към поръчката)Информация размери- 8мм ширина ! Грамаж-..
800.00 лв. Без данък:800.00 лв.
Златна гривна с диамантирани златни топчета и ониксиРъчно изработенa с диамантирани топчета за страхотен блясък в комбинация от Жълто Бяло и Розово злато Страхотен подарък за теб ! Бъди неустоима ! Истински Лукс !-Имаме възможност да изработим диамантираните топчета и само с един от т..
430.00 лв. Без данък:430.00 лв.
Златна гривна слайдер с диамантирани златни топчета и ониксиРъчно изработенa с диамантирани топчета за страхотен блясък в комбинация от Жълто Бяло и Розово злато Страхотен подарък за теб ! Бъди неустоима ! Истински Лукс !-Дължината на гривната вече няма значение!!! Ние направихме..
350.00 лв. Без данък:350.00 лв.
Производител: Виктория
Златна гривна слайдер с диамантирани златни топчета Ръчно изработенa с диамантирани топчета за страхотен блясък в комбинация от Жълто Бяло и Розово злато Страхотен подарък за теб ! Бъди неустоима ! Истински Лукс !-Дължината на гривната вече няма значение!!! Ние направихме за..
350.00 лв. Без данък:350.00 лв.
Златна гривна с диамантирани златни топчета Ръчно изработенa с диамантирани топчета за страхотен блясък в комбинация от Жълто Бяло и Розово злато Страхотен подарък за теб ! Бъди неустоима ! Истински Лукс !-Имаме възможност да изработим диамантираните топчета и само с един от трит..
500.00 лв. Без данък:500.00 лв.
Златна гривна слайдер с диамантирани златни топчета Ръчно изработенa с диамантирани топчета за страхотен блясък в комбинация от Жълто Бяло и Розово злато Страхотен подарък за теб ! Бъди неустоима ! Истински Лукс !-Дължината на гривната вече няма значение!!! Ние направихме за теб ..
350.00 лв. Без данък:350.00 лв.
Производител: Виктория
Златна гривна с топчета ONE DIAРъчно изработенa с диамантирани топчета за страхотен блясък. Страхотен подарък за теб . Бъди неустоима! Истински Лукс!-Имаме възможност да изработим диамантираните топчета с различен цвят злато Бяло, Жълто или Розово 14 каратаИнформация размери- Размер топче ..
160.00 лв. Без данък:160.00 лв.
Производител: Виктория
Златна гривна с топчета ТWO DIAРъчно изработенa с диамантирани топчета за страхотен блясък. Страхотен подарък за теб . Бъди неустоима! Истински Лукс!-Имаме възможност да изработим диамантираните топчета с различен цвят злато Бяло, Жълто или Розово 14 карата-Гривната има екстензия +3 см&nbs..
190.00 лв. Без данък:190.00 лв.
Производител: Виктория
Златнa гривна Stone-Гривна изработена с малки кубични циркони полирана до съвършенство-Имаме възможност да изработим гривната от бяло или розово злато (запиши в забележки към поръчката)-Търсиш стил ? Вече е тук разгледай предложението ни още сега !Заблести още сега... заедно с Victoria Gold  &n..
421.00 лв. Без данък:421.00 лв.
Производител: Виктория
Златнa гривна The One-Гривна изработена с eдно камъче син кубичен циркон полирана до съвършенство-Гривната има халкички с които може да регулирате размера) -Имаме възможност да изработим гривната от бяло или розово злато (запиши в забележки към поръчката)-Може да избирате цвят на циркони (запиш..
400.00 лв. Без данък:400.00 лв.
Производител: Виктория
Златнa гривна BirdsЗаблести още сега... заедно с Victoria Gold       Защото всичко хубаво е с теб -Гривна изработена с фини елементи птичка и сърце с обков бяло камъче-Дължина 18см + 4см екстензия (халкички с които може да регулирате размера) Гривната може да бъде израб..
210.00 лв. Без данък:210.00 лв.
Производител: Виктория
Златнa гривна Black MaisonЗаблести още сега... заедно с Victoria Gold       Защото всичко хубаво е с теб -Гривна изработена с оникс и златен обков  -Дължина 18см + 4см екстензия (халкички с които може да регулирате размера) Гривната може да бъде изработена по ..
170.00 лв. Без данък:170.00 лв.
Производител: Виктория
Стилна гривна с червен конец в комбинация със златен синджирРъчно изработена със сапфир обвит в нежен златен обков !  Чудесна иновация в света на червените кончета против уроки.Време е за нещо различно! Направи незабравим подарък! Или искаш да зарадваш себе си?! Ето това е правилния избор...
160.00 лв. Без данък:160.00 лв.
Производител: Виктория
Златнa гривна Dia BallЗаблести още сега... заедно с Victoria Gold       Защото всичко хубаво е с теб -Гривна изработена с три цвята  Бяло, Жълто и Розово злато 14карата. Три цвята диамантирани топчета който ще накарат ръката Ви да заблести!- Имаме възможност да изработи..
550.00 лв. Без данък:550.00 лв.
Производител: Виктория
Стилна гривна с червен конец в комбинация със златен синджирРъчно изработена с бял цирконий обвит в нежен златен обков !  Чудесна иновация в света на червените кончета против уроки.Време е за нещо различно! Направи незабравим подарък! Или искаш да зарадваш себе си?! Ето това е правилния из..
250.00 лв. Без данък:250.00 лв.
Производител: Виктория
Златна гривна 14карата КръстЗаблести още сега... заедно с Victoria Gold       Защото всичко хубаво е с теб   Моля при поръчка уточните размера на гривната в забележка или заедно с наш консултант -Имаме възможност да изработим гривната и от бяло злато 14 карата..
231.00 лв. Без данък:231.00 лв.
Производител: Виктория
Златна гривна 14карата AlphabetЗаблести още сега... заедно с Victoria Gold       Защото всичко хубаво е с теб Гривна с твоята или на любим човек буквичка  Буквата за гривна може да бъде изработена както и от латински букви  така и от букви на кирилица !Моля пр..
130.00 лв. Без данък:130.00 лв.
Производител: Виктория
Златна гривна 14карата BLACK LIUЗаблести още сега... заедно с Victoria Gold       Защото всичко хубаво е с теб Изключително прецизна изработка за модела Черни кубични оникси !Моля при поръчка уточните размера на гривната в забележка или заедно с наш консултант -Имаме въ..
350.00 лв. Без данък:350.00 лв.
Производител: Виктория
Златна гривна 14карата с Полирани Топчета Заблести още сега... заедно с Victoria Gold       Защото всичко хубаво е с теб Моля при поръчка уточните размера на гривната в забележка или заедно с наш консултант -Имаме възможност да изработим гривната и от бяло злато 14..
280.00 лв. Без данък:280.00 лв.
Производител: Виктория
Златна гривна 14карата EVERЗаблести още сега... заедно с Victoria Gold       Защото всичко хубаво е с теб Изработено първо полирано кръгче и второ с бели кубични цирконий. Нежност за теб !Моля при поръчка уточните размера на гривната в забележка или заедно с наш консултант&n..
380.00 лв. Без данък:380.00 лв.
Производител: Виктория
Златна гривна 14карата с сладководни перлиЗаблести още сега... заедно с Victoria Gold       Защото всичко хубаво е с теб Моля при поръчка уточните размера на гривната в забележка или заедно с наш консултант -Имаме възможност да изработим гривната и от бяло злато 14 кара..
155.00 лв. Без данък:155.00 лв.
Показани 1 от 59 | 59 (1 Страници)
Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги. Чрез използването му вие се съгласявате с това.