Victoria Gold&Silver
Кошница

Специални предложения

Thin Gemstone Tennis Bracelet Thin Gemstone Tennis Bracelet
-17 %
Производител: Виктория
Сребърна тенис гривна с цирконий.Ръчно изработена с много старание към детайлите с любов за теб!   TRENDY SUMMER MODELS GEM COLORРазлично от всичко до сега  уникално качество на изработка Страхотен блясък на гривната!  -Гривната може да бъде изработена и по ваш размер (..
75.00 лв. 62.00 лв. Без данък:62.00 лв.
Сребърна гривна за крак Blue eye Сребърна гривна за крак Blue eye
-18 %
Производител: Виктория
Сребърна гривна Blue eyeРъчно изработена с много старание към детайлите с любов за теб!   TRENDY SUMMER MODELSРазлично от всичко до сега  уникално качество на изработка!-Гривната може да бъде изработена и по ваш размер (Уточнете с наш консултант)-Често поръчвана дължина за модела..
45.00 лв. 37.00 лв. Без данък:37.00 лв.
Сребърна гривна за крак Butterfly Сребърна гривна за крак Butterfly
-24 %
Производител: Виктория
Ръчно изработена с много старание към детайлите с любов за теб! Пеперуда с бели кубични цирконий...  TRENDY SUMMER MODELSРазлично от всичко до сега  уникално качество на изработка!-Гривната може да бъде изработена и по ваш размер (Уточнете с наш консултант)-Често поръчвана дължина за модел..
59.00 лв. 45.00 лв. Без данък:45.00 лв.
Сребърна гривна за крак Crown Сребърна гривна за крак Crown
-16 %
Производител: Виктория
Ръчно изработена с много старание към детайлите с любов за теб! Коронка  с бели кубични цирконий...  TRENDY SUMMER MODELSРазлично от всичко до сега  уникално качество на изработка!-Гривната може да бъде изработена и по ваш размер (Уточнете с наш консултант)-Често поръчвана дължина за ..
57.00 лв. 48.00 лв. Без данък:48.00 лв.
Сребърна гривна за крак MIA Сребърна гривна за крак MIA
-21 %
Производител: Виктория
Изработена с много старание към детайлите с любов за теб!Ръчно изработена с фини eлементи и бели цирконий.Внеси свежест в твоите летни приключения TRENDY SUMMER MODELSРазлично от всичко до сега  уникално качество на изработка!-Гривната може да бъде изработена и по ваш размер (Уточнете с на..
53.00 лв. 42.00 лв. Без данък:42.00 лв.
Сребърна гривна за крак Sweet Heart Сребърна гривна за крак Sweet Heart
-12 %
Производител: Виктория
Изработена с много любов към детайлите специално за теб!Ръчно изработена с фини цирконий.Свежест за твоите летни приключения! TRENDY SUMMER MODELSРазлично от всичко до сега  уникално качество на изработка!-Гривната може да бъде изработена и по ваш размер (Уточнете с наш консултант)-Често п..
51.00 лв. 45.00 лв. Без данък:45.00 лв.
Сребърна гривна за крак Tree of Life Сребърна гривна за крак Tree of Life
-14 %
Производител: Виктория
Ръчно изработена с много старание към детайлите с любов за теб! Дървото на живота...Символ на връзка с всичко. Дървото има корени, които достигат дълбоко в почвата и се подхранват от Майката Земя. Листата и клоните пък се простират в небето, протягайки се към Слънцето и приемайки енергията, коя..
56.00 лв. 48.00 лв. Без данък:48.00 лв.
Сребърна гривна за крак White Tennis Сребърна гривна за крак White Tennis
-20 %
Производител: Виктория
Ръчно изработена с много старание към детайлите с любов за теб!           Луксозна гривна за крак с бели кубични цирконий             Изключително нежен блясък на гривнита!  TRENDY SUMMER MODELSРазлично от всичко до сега  уникално..
75.00 лв. 60.00 лв. Без данък:60.00 лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)
Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги. Чрез използването му вие се съгласявате с това.