Victoria Gold&Silver
Кошница

Поради нестабилна цена за грам злато на борсовите пазари, част от продуктите ни не са с актуална крайна цена ! Нашите консултанти задължително ще се свържат с Вас за уточнение.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Как да пазарувам в Victoria Gold?

  • Бихте могли да направите това чрез Ваш профил с регистрация в сайта или като гост, без регистрация. Ако желаете да се регистрирате, кликнете тук.
  • Ако вече сте направили своя избор и сте решили да закупите стока от Victoriyastore, трябва да отидете на индивидуaлната страница на продукта, който сте избрали. След като изберете цвета, избирате и желаният от Вас размер. Следващата стъпка е да маркирате бутона „Добави в количката“. Показва се панел, в който трябва да изберете дали да продължите да пазарувате или ако сте приключили, да маркирате „Финализирай“. Тук можете да коригирате артикулите и количествата, които сте заявили. Когато вече сте решили, че това са артикулите и количествата, които искате да купите, трябва да продължите нататък като попълните данните за доставка и отбележите начин на плащане. Ако вече имате създаден профил в Victoriyastore, трябва да въведете e-mail и паролата си за достъп и да натиснете бутон „Вход“. В случай, че имате някакви забележки, можете да ги напишете в полето „Допълнителна информация за Вашата поръчка“.
  • След като се запознаете с общите условия на сайта и сте съгласни с тях, трябва да маркирате това поле и да натиснете бутона „Поръчай“. При натискането на бутон „Поръчай“, Вие окончателно завършвате Вашата поръчка. Ще получите на email-a, с който сте регистрирани в сайта, номер на поръчка, както и всяка промяна по Вашата поръчка /статус на поръчката, информация за наличност и точна дата на доставка/.

Какви са начините за разплащане?

  • Наложен платеж – заплащате продуктите, които сте поръчали, при доставка на куриера.

Как да видя статуса на моите поръчки?

  • За да видите статуса на направените от Вас поръчки, трябва да влезете в профила си и да натиснете бутон „Моите поръчки“. Също така можете да проверите и изпратената информация на Вашия email.

Как да върна продукт за замяна?

  • За да бъдат върнати обратно закупените продукти за замяна, задължително условие е, те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. За да бъде осъществена замяната на продукта, е необходимо той да бъде придружен от гаранционен талон и касова бележка. При замяна на продукт клиентът поема куриерските разходи в двете посоки. Моля, информирайте ни преди изпращането на пратката.
  • На замяна не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия, съгласно Закона за защита на потребителите.
  • Персонализирани бижута по - поръчка  на клиента не подлежат на връщане или замяна !
  • Продуктите за замяна можете да изпратите на адрес: Офис на Еконт : Гр. Раковски ул. Моска 13 тел. 088 8870173, www.victoria-gold.com
Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги. Чрез използването му вие се съгласявате с това.