Victoria Gold&Silver
Кошница

Поради нестабилна цена за грам злато на борсовите пазари, част от продуктите ни не са с актуална крайна цена ! Нашите консултанти задължително ще се свържат с Вас за уточнение.

Производство

Victoria Gold&Silver

Произвеждаме бижута в собствен цех, по традиционни методи. Качеството на продуктите ни само говори за високия професионализъм изграден с години опит в производството на сребърна и златна бижутерия.

Леене

Създаването на восъчни форми е първата стъпка, в която можете да извършите този вид обработка, която и днес след 32 години преминава през експертните ръце на г-жа Дияна Търнова. След като се сглобят заедно, восъците се потапят в мазилката, като по този начин образуват цилиндър. Когато се нагрее, восъкът оставя отливка, която ще се напълни с разтопено злато. Формата, която преди това е била направена от восък, се превръща в златна структура. Бижутата са отделени от структурата на майката и индивидуално преработени на ръка. Този процес е много гъвкав, тъй като ви позволява да правите пясъкоструйни, полирани или покрити с диаманти продукти със строго ръчна фреза. Всички продукти се полират и измиват с ултразвук и дестилирана вода. Накрая те се опаковат един по един, гарантирайки висококачествен завършен продукт.

CNC машини

Изрязване и обработка на предварително създадена в леярната пластина със CNC машини.

Краен продукт

С помощта на модерни ултразвук машини се почистват готовите бижута преди да бъдат полирани преди издаване.

   

Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги. Чрез използването му вие се съгласявате с това.