Victoria Gold&Silver
Кошница

Пръстени

Пръстени
Златен пръстен Glamor
Нов
Производител: Виктория
Златен пръстен  GlamorИзключителен лукс...Създаден с любов за теб! Поглези себе си с магия от цирконий.Модела може да бъде изработен от жълто, бяло или розово  14к злато. (Избери от меню с опции)Абсолютен комфорт и перфектен дизайн за вашият стил!Изработен с изключително внимание и от..
664.00 лв. Без данък:664.00 лв.
Златен пръстен Teri Златен пръстен Teri
Нов
Производител: Виктория
Златен пръстен  TeriИзключителен лукс...Създаден с любов за теб! Поглези себе си с магия от цирконий.Модела може да бъде изработен от жълто, бяло или розово  14к злато. (Избери от меню с опции)Абсолютен комфорт и перфектен дизайн за вашият стил!Изработен с изключително внимание и отли..
555.00 лв. Без данък:555.00 лв.
Златен пръстен Fame Златен пръстен Fame
Нов
Производител: Виктория
Златен пръстен  FameИзключителен лукс...Създаден с любов за теб! Поглези себе си с магия от цирконий.Модела може да бъде изработен от жълто, бяло или розово  14к злато. (Избери от меню с опции)Абсолютен комфорт и перфектен дизайн за вашият стил!Изработен с изключително внимание и отли..
572.00 лв. Без данък:572.00 лв.
Производител: Виктория
Златен пръстен RoleИзключителен лукс...Създаден с любов за теб! Поглези себе си с нежен блясък.Модела може да бъде изработен от жълто, бяло или розово  14к злато. (Избери от меню с опции)Абсолютен комфорт и перфектен дизайн за вашият стил!Изработен с изключително внимание и отлично качеств..
216.00 лв. Без данък:216.00 лв.
Производител: Виктория
Златен пръстен  RallyИзключителен лукс...Създаден с любов за теб! Поглези себе си с магия от цирконий.Модела може да бъде изработен от жълто, бяло или розово  14к злато. (Избери от меню с опции)Абсолютен комфорт и перфектен дизайн за вашият стил!Изработен с изключително внимание и отл..
450.00 лв. Без данък:450.00 лв.
Производител: Виктория
Златен пръстен RiseИзключителен лукс...Създаден с любов за теб! Поглези себе си с магия от цирконий.Модела може да бъде изработен от жълто, бяло или розово  14к злато. (Избери от меню с опции)Абсолютен комфорт и перфектен дизайн за вашият стил!Изработен с изключително внимание и отлично ка..
394.00 лв. Без данък:394.00 лв.
Производител: Виктория
Златен пръстен GloryИзключителен лукс...Създаден с любов за теб! Поглези себе си с магия от цирконий.Модела може да бъде изработен от жълто, бяло или розово  14к злато. (Избери от меню с опции)Абсолютен комфорт и перфектен дизайн за вашият стил!Изработен с изключително внимание и отлично к..
294.00 лв. Без данък:294.00 лв.
Производител: Виктория
Златен пръстен SplendorИзключителен лукс...Създаден с любов за теб! Поглези себе си с магия от цирконий.Модела може да бъде изработен от жълто, бяло или розово  14к злато. (Избери от меню с опции)Абсолютен комфорт и перфектен дизайн за вашият стил!Изработен с изключително внимание и отличн..
300.00 лв. Без данък:300.00 лв.
Производител: Виктория
Златен пръстен White RoseИзключителен лукс...Създаден с любов за теб! Поглези себе си с магия от цирконий.Модела може да бъде изработен от жълто, бяло или розово  14к злато. (Избери от меню с опции)Абсолютен комфорт и перфектен дизайн за вашият стил!Изработен с изключително внимание и отли..
1,003.00 лв. Без данък:1,003.00 лв.
Производител: Виктория
Златен пръстен  LineИзключителен лукс...Създаден с любов за теб! Поглези себе си с магия от цирконий.Модела може да бъде изработен от жълто, бяло или розово  14к злато. (Избери от меню с опции)Абсолютен комфорт и перфектен дизайн за вашият стил!Изработен с изключително внимание и отли..
327.00 лв. Без данък:327.00 лв.
Производител: Виктория
Златен пръстен SeptaИзключителен лукс ! Създаден с любов за теб!Модела може да бъде изработен от жълто, бяло или розово  14к злато. (Избери от меню с опции)Абсолютен комфорт и перфектен дизайн за вашият стил!Изработен с изключително внимание от майстор бижутери с над 32 годишен опит!&..
210.00 лв. Без данък:210.00 лв.
Производител: Виктория
Златен пръстен LoveИзключителен лукс...Създаден с любов за теб! Поглези себе си!Модела може да бъде изработен от жълто, бяло или розово  14к злато. (Избери от меню с опции)Абсолютен комфорт и перфектен дизайн за вашият стил!Изработен с изключително внимание от майстор бижутери с над 32 год..
650.00 лв. Без данък:650.00 лв.
Производител: Виктория
Златен пръстен SeptaИзключителен лукс...Създаден с любов за теб!Модела може да бъде изработен от жълто, бяло или розово  14к злато. (Избери от меню с опции)Абсолютен комфорт и перфектен дизайн за вашият стил!Изработен с изключително внимание от майстор бижутери с над 32 годишен опит! ..
360.00 лв. Без данък:360.00 лв.
Производител: Виктория
Златен пръстен HoneyИзключителен лукс...Създаден с любов за теб!Модела може да бъде изработен от жълто, бяло или розово  14к злато. (Избери от меню с опции)Абсолютен комфорт и перфектен дизайн за вашият стил!Изработен с изключително внимание от майстор бижутери с над 32 годишен опит! ..
280.00 лв. Без данък:280.00 лв.
Производител: Виктория
Златен пръстен МikaИзключителен лукс...Създаден с любов за теб! Поглези себе си с блясък на мойзанит 1,000ct в комбинация от цирконий!Модела може да бъде изработен от жълто, бяло или розово  14к злато. (Избери от меню с опции)Абсолютен комфорт и перфектен дизайн за вашият стил!Изработен с ..
720.00 лв. Без данък:720.00 лв.
Производител: Виктория
Златен пръстен  Blue KlaraИзключителен лукс...Създаден с любов за теб! Поглези себе си с магия от сапфири..Модела може да бъде изработен от жълто, бяло или розово  14к злато. (Избери от меню с опции)Абсолютен комфорт и перфектен дизайн за вашият стил!Изработен с изключително внимание ..
650.00 лв. Без данък:650.00 лв.
Производител: Виктория
Златен пръстен VictoriaИзключителен лукс...Създаден с любов за теб!Модела може да бъде изработен от жълто, бяло или розово  14к злато. (Избери от меню с опции)Абсолютен комфорт и перфектен дизайн за вашият стил!Изработен с изключително внимание от майстор бижутери с над 32 годишен опит! Па..
250.00 лв. Без данък:250.00 лв.
Производител: Виктория
Златен пръстен MinimalИзключителен лукс...Създаден с любов за теб!Модела може да бъде изработен от жълто, бяло или розово  14к злато. (Избери от меню с опции)Абсолютен комфорт и перфектен дизайн за вашият стил!Изработен с изключително внимание от майстор бижутери с над 32 годишен опит! Пар..
350.00 лв. Без данък:350.00 лв.
Производител: Виктория
Изключителен луксСъздаден с любов за теб!Модела може да бъде изработен от жълто, бяло или розово  14к злато. (Избери от меню с опции)Абсолютен комфорт и перфектен дизайн за вашият стил!Изработен с изключително внимание от майстор бижутери с над 32 годишен опит! Параметри:Размер сърце:3,10м..
365.00 лв. Без данък:365.00 лв.
Производител: Виктория
Изключителен луксСъздаден с любов за теб!Модела може да бъде изработен от жълто, бяло или розово  14к злато. (Избери от меню с опции)Абсолютен комфорт и перфектен дизайн за вашият стил!Изработен с изключително внимание от майстор бижутери с над 32 годишен опит! Параметри:Размер кръг:4,02мм..
340.00 лв. Без данък:340.00 лв.
Производител: Виктория
Изключителен луксСъздаден с любов за теб!Модела може да бъде изработен от жълто, бяло или розово  14к злато. (Избери от меню с опции)Абсолютен комфорт и перфектен дизайн за вашият стил!Изработен с изключително внимание от майстор бижутери с над 32 годишен опит! Параметри:Ширина профил:4,20..
420.00 лв. Без данък:420.00 лв.
Производител: Виктория
Изключителен луксСъздаден с любов за теб!Модела може да бъде изработен от жълто, бяло или розово  14к злато. (Избери от меню с опции) Абсолютен комфорт и перфектен дизайн за вашият стил!Изработен с изключително внимание от майстор бижутери с над 32 годишен опит! Параметри:Ширина:2,20мм Вът..
310.00 лв. Без данък:310.00 лв.
Производител: Виктория
Изключителен луксСъздаден с любов за теб!Модела може да бъде изработен от жълто, бяло или розово  14к злато. (Избери от меню с опции)Изработен с изключително внимание от майстор бижутери с над 32 годишен опит! Параметри:Ширина:4,20ммВътрешен ринг: Комфорт Kрайната цена и теглото може ..
350.00 лв. Без данък:350.00 лв.
Производител: Виктория
Изключителен лукс Trendy  Model създаден с любов за теб!Модела може да бъде изработен от жълто, бяло или розово  14к злато. (Избери от меню с опции)Изработен с изключително внимание от майстор бижутери с над 32 годишен опит! Параметри:Вътрешен ринг: Комфорт Kрайната цена и т..
250.00 лв. Без данък:250.00 лв.
Производител: Виктория
Изключителен лукс Trendy  Model създаден с любов за теб!Модела може да бъде изработен от жълто, бяло или розово  14к злато. (Избери от меню с опции)Изработен с изключително внимание от майстор бижутери с над 32 годишен опит! Параметри: Ширина 4,0мм Дебелина 1,79мм Вътрешен ринг: ..
340.00 лв. Без данък:340.00 лв.
Производител: Виктория
Изключителен лукс Trendy Fashion Model създаден с любов за теб!Модела може да бъде изработен от жълто, бяло или розово  14к злато. (Избери от меню с опции)Изработен с изключително внимание от майстор бижутери с над 32 годишен опит! Подбрани цирконии Сваросвки клас ААА+ .Модела може да бъде..
420.00 лв. Без данък:420.00 лв.
Производител: Виктория
Изключителна нежност и лукс.. Trendy Fashion Model създаден с любов за теб!Модела може да бъде изработен от жълто, бяло или розово  14к злато. (Избери от меню с опции)Изработен с изключително внимание от майстор бижутери с над 32 годишен опит! Подбрани 21 броя циркони Сваросвки клас ААА+ ...
310.00 лв. Без данък:310.00 лв.
Производител: Виктория
Изработен от жълто злато 14 карата. Истински лукс и блясък. Поглези себе си! Изключителна иновация в света на пръстените ! Trendy Fashion Model създаден с любов за теб!Модела може да бъде изработен от жълто, бяло или розово  14к злато. Kрайната цена и теглото може да варират тъй като ..
322.00 лв. Без данък:322.00 лв.
Производител: Виктория
Изработен от жълто злато 14 карата. Истински лукс и блясък. Поглези себе си! Изключителна иновация в света на пръстените ! Trendy Fashion Model създаден с любов за теб!Модела може да бъде изработен от жълто, бяло или розово  14к злато. Kрайната цена и теглото може да варират тъй като ..
158.00 лв. Без данък:158.00 лв.
Производител: Виктория
Златен пръстен TrendyИзработен от жълто злато 14 карата. Истински лукс и блясък. Поглези себе си! Изключителна иновация в света на пръстените ! Trendy Fashion Model създаден с любов за теб!Модела може да бъде изработен от жълто, бяло или розово  14к злато. Kрайната цена и теглото може..
256.00 лв. Без данък:256.00 лв.
Производител: Виктория
Златен пръстен FLOWERИзработен от жълто и бяло злато 14 карата. Истински лукс и блясък. Поглези себе си Модела може да бъде изработен от жълто, бяло или розово  14к злато. Kрайната цена и теглото може да варират тъй като нашите продукти се изработват ръчно +/- 5% според размера на изд..
350.00 лв. Без данък:350.00 лв.
Производител: Виктория
Златен пръстен FLOWERИзработен от жълто злато 14 карата. Истински лукс и блясък. Поглези себе си Модела може да бъде изработен от жълто, бяло или розово  14к злато.   Грамаж: 3.10грИстинска изтънченост ! Произведено в България ! Сертификат и Гаранция Моля при поръчка уточнит..
380.00 лв. Без данък:380.00 лв.
Производител: Виктория
Златен пръстен Dia-2Изработен от бяло злато 14 карата. Истински лукс и блясък. Поглези себе си Модела може да бъде изработен от жълто, бяло или розово  както и в комбинация от трите цвята 14к злато. Имаме възможност да изработим модела с един, два, три или четири реда диамантирани топ..
450.00 лв. Без данък:450.00 лв.
Производител: Виктория
Златен пръстен Dia-3Изработен от жълто злато 14 карата. Истински лукс и блясък. Поглези себе си Модела може да бъде изработен от жълто, бяло или розово  както и в комбинация от трите цвята 14к злато. Имаме възможност да изработим модела с един, два, три или четири реда диамантирани то..
450.00 лв. Без данък:450.00 лв.
Производител: Виктория
Златен пръстен Dia-1Изработен златен пръстен с един ред бляскави диамантирани топчета. Истински лукс !Модела може да бъде изработен от жълто, бяло или розово  както и в комбинация от трите цвята 14к злато. Имаме възможност да изработим модела с един, два, три или четири реда диамантирани т..
310.00 лв. Без данък:310.00 лв.
Производител: Виктория
Златен пръстен Dia-2Ръчно изработен златен пръстен от розово злато 14 карата. Истински лукс и блясък. Модела може да бъде изработен от жълто, бяло или розово 14к злато. Имаме възможност да изработим модела и от сребро 925 (Попитай ни)Имаме възможност да изработим модела с един, два, три или чет..
450.00 лв. Без данък:450.00 лв.
Производител: Виктория
Златен пръстен RE-GOLDЗлатен пръстен изработен с прецизност към детайлите и поставени  бели кубични цирконий.Модела може да бъде изработен от жълто, бяло или розово 14к злато. Имаме възможност да изработим модела и от сребро 925Истинска изтънченост ! Произведено в България ! Сертификат и Гаранц..
292.00 лв. Без данък:292.00 лв.
Производител: Виктория
Златен пръстен VIVAЗлатен пръстен изработен с прецизност към детайлите и поставени  бели кубични цирконий (Пръстена може да бъде изработен и без цирконий)Модела може да бъде изработен от жълто, бяло или розово 14к злато. Имаме възможност да изработим модела и от сребро 925 Грамаж 2,10 грИс..
190.00 лв. Без данък:190.00 лв.
Производител: Виктория
Златен пръстен LOVEЗлатен пръстен изработен с прецизност към детайлите и поставени  бели кубични цирконийМодела може да бъде изработен от жълто, бяло или розово 14к злато. Имаме възможност да изработим модела и от сребро 925 Грамаж 2,05грИстинска изтънченост ! Произведено в България ! Серт..
230.00 лв. Без данък:230.00 лв.
Производител: Виктория
Златен пръстен LUXURYЗлатен пръстен изработен с прецизност към детайлите и полировката на бижуто. Поставени бели кубични цирконий с изключителна точност за изящен външен вид !Модела може да бъде изработен от жълто, бяло или розово 14к злато. Имаме възможност да изработим модела и от сребро 925П..
410.00 лв. Без данък:410.00 лв.
Производител: Виктория
Златен пръстен DOBIЗлатен пръстен изработен с прецизност към детайлите и полировката на бижуто поставени бели кубични циркониМодела може да бъде изработен от жълто, бяло или розово 14к злато. Имаме възможност да изработим модела и от сребро 925Параметри 2,5мм широчина 3,20 грИстинска изтън..
210.00 лв. Без данък:210.00 лв.
Производител: Виктория
Златен пръстен TOPITЗлатен пръстен изработен с прецизност към детайлите и полировката на бижутоМодела може да бъде изработен от жълто, бяло или розово 14к злато. Имаме възможност да изработим модела и от сребро 925Пръстена може да буде гравиран и от вътрешната част моля изберете послание :)))Парамет..
310.00 лв. Без данък:310.00 лв.
Производител: Виктория
Златен пръстен СЪРЦЕЗлатен пръстен изработен с прецизност към детайлите и полировката на бижутоМодела може да бъде изработен от жълто, бяло или розово 14к злато. Имаме възможност да изработим модела и от сребро 925Ако желаете да гравираме буква или символ по ваш избор моля уточните в забележка към п..
230.00 лв. Без данък:230.00 лв.
Производител: Виктория
Златен пръстен Star Златен пръстен изработен с прецизност към детайлите и поставени  бели кубични цирконийМодела може да бъде изработен от жълто, бяло или розово 14к злато. Имаме възможност да изработим модела и от сребро 925Параметри звезда 5 мм  Истинска изтънченост ! Произведе..
200.00 лв. Без данък:200.00 лв.
Производител: Виктория
Златен пръстен Сърце с камъни Златен пръстен изработен с прецизност към детайлите и поставени  бели кубични цирконийМодела може да бъде изработен от жълто, бяло или розово 14к злато. Имаме възможност да изработим модела и от сребро 925Истинска изтънченост ! Произведено в България ! Сертифи..
220.00 лв. Без данък:220.00 лв.
Производител: Виктория
Златен пръстен ОNEЗлатен пръстен изработен с прецизност към детайлите и поставени  бели кубични цирконий1mm широчинаМодела може да бъде изработен от жълто, бяло или розово 14к злато. Имаме възможност да изработим модела и от сребро 925Истинска изтънченост ! Моля при поръчка уточните размер..
290.00 лв. Без данък:290.00 лв.
Производител: Виктория
Златен пръстен ПиронЗлатен пръстен изработен с прецизност към детайлите и поставени  бели кубични цирконийМодела може да бъде изработен от жълто, бяло или розово златоИстинска изтънченост ! Моля при поръчка уточните размера на пръстена в забележка или заедно с наш консултант Заблести ..
290.00 лв. Без данък:290.00 лв.
Производител: Виктория
Златен пръстен ОNEЗлатен пръстен изработен с прецизност към детайлите и поставени  бели кубични цирконий 9mm отворен кръг 5mm цяла дължина Модела може да бъде изработен от жълто, бяло или розово златоИстинска изтънченост ! Моля при поръчка уточните размера на пръстена в забележка или зае..
326.00 лв. Без данък:326.00 лв.
Производител: Виктория
Златен пръстен ОNEЗлатен пръстен изработен с прецизност към детайлите и поставен1  брой бял кубичн цирконий Диаметър: 9mm 2.2mm Циркон Модела може да бъде изработен от жълто, бяло или розово златоИстинска изтънченост ! Моля при поръчка уточните размера на пръстена в забележка или заедно ..
268.00 лв. Без данък:268.00 лв.
Производител: Виктория
Златен пръстен Ball Златен пръстен изработен с прецизност към детайлите и поставени 3 броя бели кубични цирконийМодела може да бъде изработен от жълто, бяло или розово златоИстинска изтънченост ! Моля при поръчка уточните размера на пръстена в забележка или заедно с наш консултант Заб..
210.00 лв. Без данък:210.00 лв.
Производител: Виктория
Златен пръстен Love RedЗлатен пръстен изработен с прецизност към детайлите и поставени 3 броя бели кубични цирконийМодела може да бъде изработен от жълто бяло или розово златоИстинска изтънченост ! Моля при поръчка уточните размера на пръстена в забележка или заедно с наш консултант Заблес..
280.00 лв. Без данък:280.00 лв.
Производител: Виктория
Златен пръстен СърцеЗлатен пръстен изработен с прецизност към детайлите Модела може да бъде изработен от жълто бяло или розово злато( Пръстена може да бъде гравиран с буква,име, дата и т.н)Цена на символ:1,20лвМоля при поръчка уточните размера на пръстена в забележка или заедно с наш консултант..
260.00 лв. Без данък:260.00 лв.
Показани 1 от 52 | 52 (1 Страници)
Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги. Чрез използването му вие се съгласявате с това.