Victoria Gold&Silver
Кошница

Специални предложения

Сребърна гривна за крак Butterfly Сребърна гривна за крак Butterfly
-24 %
Производител: Виктория
Ръчно изработена с много старание към детайлите с любов за теб! Пеперуда с бели кубични цирконий...  Trendy Summer ModelsРазлично От Всичко До Сега  Уникално Качество На Изработка!Гривната може да бъде изработена и по ваш размер (Уточнете с наш консултант)Често поръчвана дължина за модела:..
59.00 лв. 45.00 лв. Без данък:45.00 лв.
Сребърна гривна за крак Crown Сребърна гривна за крак Crown
-16 %
Производител: Виктория
Ръчно изработена с много старание към детайлите с любов за теб! TRENDY SUMMER MODELSКоронка  с бели кубични цирконий...Различно от всичко до сега  уникално качество на изработка!Гривната може да бъде изработена и по ваш размер (Уточнете с наш консултант)Често поръчвана дължина за моде..
57.00 лв. 48.00 лв. Без данък:48.00 лв.
Сребърна гривна за крак Mia Сребърна гривна за крак Mia
-21 %
Производител: Виктория
Изработена с много старание към детайлите с любов за теб!Ръчно изработена с фини eлементи и бели цирконий.Внеси свежест в твоите летни приключения TRENDY SUMMER MODELSРазлично от всичко до сега  уникално качество на изработка!Гривната може да бъде изработена и по ваш размер (Уточнете с наш..
53.00 лв. 42.00 лв. Без данък:42.00 лв.
Сребърна гривна за крак Sweet Heart Сребърна гривна за крак Sweet Heart
-12 %
Производител: Виктория
Изработена с много любов към детайлите специално за теб!Свежест за твоите летни приключения!TRENDY SUMMER MODELSРазлично от всичко до сега  уникално качество на изработка!Ръчно изработена с фини цирконий.Гривната може да бъде изработена и по ваш размер (Уточнете с наш консултант)Често поръчвана..
51.00 лв. 45.00 лв. Без данък:45.00 лв.
Сребърна гривна за крак Tree of Life Сребърна гривна за крак Tree of Life
-14 %
Производител: Виктория
Ръчно изработена с много старание към детайлите с любов за теб!  TRENDY SUMMER MODELSРазлично от всичко до сега  уникално качество на изработка!Гривната може да бъде изработена и по ваш размер (Уточнете с наш консултант) Често поръчвана дължина за модела: 22смИмаме възможност да израб..
56.00 лв. 48.00 лв. Без данък:48.00 лв.
Сребърна гривна за крак White Tennis Сребърна гривна за крак White Tennis
-20 %
Производител: Виктория
Ръчно изработена с много старание към детайлите с любов за теб! TRENDY SUMMER MODELSРъчно изработена с много старание към детайлите с любов за теб! TRENDY SUMMER MODELSЛуксозна гривна за крак с бели кубични цирконий Изключително нежен блясък на гривнита!Различно от всичко до сега ..
75.00 лв. 60.00 лв. Без данък:60.00 лв.
Сребърно Колие Circle
-17 %
Производител: Виктория
Сребърно колие CircleОще по-привлекателна и неустоима. Страхотен подарък за теб !Истинска изтънченост Модела може да бъде изработен с жълта или розова позлата.!Прецизно ръчно изработено с цирконий за супер блясъкСтандартен размер за модела : 40см + 3 см екстензия Камъни: Swarovski AAА+Произведе..
60.00 лв. 50.00 лв. Без данък:50.00 лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)
Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги. Чрез използването му вие се съгласявате с това.